Nyheder og tilbud

Her finder du de seneste nyheder - besøg os også på Facebook, hvor du finder 'her og nu' opslag og tilbud, samt daglige stemningsbilleder fra træningsområderne, events, mm. ligesom kommende arrangementer og begivenheder også er opslået her.

______________________________________________________________________________________

Fysioterapeut søges ...

Du er uddannet Fysioterapeut og brænder for at hjælpe kunder med forebyggelse, genoptræning og behandling, gerne igennem brug af en træningsmæssig tilgang til ydelsen. Vi søger hjælp til egentlig Fysioterapi og til Fysioterapeutisk Holdtræning, af henviste deltagere.

I Letsmove tilbyder vi en velindrettet Behandlerafdeling, det nyeste træningsudstyr og lækre Holdsale og du har adgang til et stort antal interne og eksterne kunder. Du kan byde ind med få eller mange ugentlige timer, som ansat eller på faktura, ligesom du også kan leje dig ind og på den måde have din egen forretning i Letsmove.

Letsmove Fysioterapi

Kunderne kan få tilskud igennem Sygeforsikringen Danmark til Fysioterapi i Letsmove, denne service afregner administrationen i Letsmove for kunderne.

Send din ansøgning til eller besøg os hvis du har spørgsmål eller forslag. Vi glæder os til at høre fra dig og til at byde dig velkommen - i få eller mange timer.


TEAM Letsmove

BOOT CAMP - kickstart 2019

 

Er du klar til at kickstarte 2019 og til et svedigt og krævende forløb, hvor din kondition, forbrænding og styrke bliver udfordret og sat på prøve ... og vi kommer friske og stærke ud på den anden side?

Her er et 8 ugers Boot Camp forløb - vi starter op lørdag den 12. januar kl. 9:30 med den populære Stationstræning og BokseFit som omdrejningspunkt og Asger som vores cosch og indpisker.

Boot Camp betyder at vi starter sammen og udvikler os sammen, så vær med fra start og vær ellers med så mange gange det er muligt.

Holdet er på plan hver uge - skiftevis onsdag og lørdag, så alle kan være med - og åbent for alle med PLUS og MAX medlemskab og kan også bookes for de 8 uger alene.

Book din plads direkte i webshoppen her og være klar til en sjov og anderledes start på 2019 - velkommen til Boot Camp, med fuld fokus i 8 uger.

Letsmove Fitness Boot Camp 002

 

Vi glæder os til at træne med dig ... Klar, Parat, Træn!


TEAM Letsmove

 

SENIOR se her ...

 

I det nye Magasin Senior Liv, skriver vi om vigtigheden af regelmæssig styrke og konditionstræning - også som SENIOR.

Faktisk bliver den regelmæssige træning endnu vigtigere jo ældre vi bliver, netop for at dæmme op imod det helt naturlige tab af muskelmasse som sker med alderen og som desværre ender med at vi kan bliver afhængige af hjælp udefra - altså med mindre vi træner os stærke og vedligeholder styrken hele livet!

Læs mere i Magasinet Senior Liv og hør mere i receptionen om vores mange tilbud til dig som SENIOR.

Senior træning reduceret


Velkommen til Letsmove - også som SENIOR

 

Varigt Vægttab - nyt hold starter uge 4 - 2019

NYT 8 ugers lukket Holdforløb starter uge 4 - 2019 - hør mere i receptionen, eller skriv til

Vær med på det 8 ugers effektive Holdprogram og få værktøjer til at opnå en sundt og varigt vægttab. Det populære Holdforløb indeholder blandt andet:

  • Kost- og Træningsforedrag
  • Kostvejledning
  • Omlægning af vaner
  • Hjælp til selvhjælp
  • Vejning og løbende opfølgning

Vi lægger ud med fælles Kostforedrag og træner herefter tirsdage og torsdage og følger op med vejninger og samtaler om kost og træning, taler om opskrifter, udfordringer, og meget mere ...

Varigt Vgttab

Læs mere her ...

Vi glæder os til at træne med dig - vel mødt

TEAM Letsmove

 

Kontakt os

Letsmove
Humlebæk Center 26

telefon49 200 330

Motion i Centrum - ganske enkelt...

Træningstider

Ugedag Træningstid
Mandage 06:00 - 22:00
Tirsdage 06:00 - 22:00
Onsdage 06:00 - 22:00
Torsdage 06:00 - 22:00
Fredage 06:00 - 22:00
Lørdage 06:00 - 22:00
Søndage 06:00 - 22:00
Helligdage 06:00 - 22:00


  Læs mere om åbningstider i receptionen