Nyheder og tilbud

Her finder du de seneste nyheder - besøg os også på Facebook, hvor du finder 'her og nu' opslag og tilbud, samt daglige stemningsbilleder fra træningsområderne, events, mm. ligesom kommende arrangementer og begivenheder også er opslået her.

______________________________________________________________________________________

Yoga for Voksen & Barn og for Teen

Udover de mere end 45 ugentlige hold, tilbyder Letsmove nu også Yoga for Voksen & Barn (7-12 år) og til dig alene som vores Teen deltager (fra 13 år) - og vi glæder os.

Marie Felicia står for den eksklusive Yoga undervisning for Voksen & Barn (7-12 år) og for Teen (fra 13 år) og hun er ligesom de øvrige 32 faste instruktører i Letsmove uddannet og certificeret til det hun underviser i. Marie Felicia er derudover folkeskolelærer, hvor hun bl.a. underviser i idræt og igennem tiden har undervist alle klassetrin. Marie Felicia er en særdeles anerkendt Yoga instruktør, og rigtig god til Børn-, Junior- og Teen deltagere.

Yoga for Voksen & Barn (7–12 år) - søndage kl. 10:45–11:45. Vi holder Åbent Hus den 10. marts, hvor du gratis kan komme og prøve et par øvelser, hilse på Marie Felicia og besøge Letsmove. Holdet starter den 17. marts og fortsætter 5 søndage kl. 10:45-11:45 (17. marts, 24. marts, 31. marts, 7. april, 28. april, 5. maj)

Undervisningen for Voksen & Barn, vil være legende og til tider med avancerede stillinger og refleksion, da aldersgruppen 7-12 år godt kan holde fokus i forholdsvis lang tid og har en fin motorik. Et overordnet tema i øvelser og stilliger er en velfungerende hjernefunktion og åndedrætsøvelser for at styrke koncentrationsevnen, ligesom undervisningen vil styrke empati og positive følelser. Som voksen er du en tydelig samarbejdspartner for barnet. På holdet benytter vi forskelligt træningsudstyr.

Letsmove Yoga Junior 002


Yoga Teen (fra 13 år) - tirsdage kl. 16:25-17:25. Vi holder Åbent Hus den 12. marts, hvor du gratis kan komme og prøve et par øvelser, hilse på Marie Felicia og besøge Letsmove.
 Holdet starter den 19. marts og fortsætter 5 tirsdage kl. 16:25-17:25 (19. marts, 26. marts, 2. april, 9. april, 23. april, 30. april)

Undervisningen fokuserer på at finde den indre ro til koncentration, glæde og et godt selvværd og der vil være øvelser og stillinger der mindsker stressniveauet, samt åndedrætsøvelser til at mobilisere en god koncentrationsevne og selvindsigt. På holdet benytter vi forskelligt træningsudstyr.

Letsmove Yoga Ungdom 002


For begge nye Yoga tilbud gælder at de vælges som forløb over 6 ganges træning á kun kr. 295,-. Hør mere i receptionen eller book direkte via webshoppen her. Alle er velkomme - med eller uden medlemskab - så hank op i familie, venner og veninder og kom til dejlig Yoga

træning sammen.


TEAM Letsmove

Er du TILFLYTTER i 2019?

Vi byder alle tilflyttere velkommen til kommunen, med et særligt tilbud til dig som ny i området i 2019!

Som ny i området får du gratis prøvetræning, gratis oprettelse og gratis træning den første måned. Book gratis prøvetræning på 49 200 330 eller ved at sende en mail til . Benyt rabatkoden FLYTIND (store bogstaver) i webshoppen, så fratrækkes rabatten automatisk.

Fredensborg kommune og særligt Humlebæk er en aktiv og levende kultur- og handelsby, med klare visoner for fremtiden og Letsmove er Humlebæks aktive samlingspunkt og dit nye nye trænings- og fitnesscenter. Læs mere om visionerne for kommunen og for Humlebæk her: 

Letsmove tilbyder:

 • Høj service
 • Veluddannet personale
 • Professionelle instruktører
 • Rene og indbydende rammer
 • Lang træningstid og masser af plads
 • Gratis Café og gratis Wi-Fi
 • Central beliggenhed

Og vi tilbyder masser af træning:

 • Fritræning og løse vægte
 • Masser af Konditionstræning
 • Cirkeltræning i Fitnessmaskiner
 • 10 bænke i Reformer™ Center
 • Den originale Spinning®
 • Masser af ventilation
 • 3 Lækre Holdsale
 • 45 ugentlige Hold
 • Seniortræning og Hold
 • Gratis introduktion og opfølgning
 • Sundhedstilbud og Fysioterapi
 • Workshop og Events

... og vi glæder os til at træne med dig, velkommen til området!

TEAM Letsmove

BOOT CAMP - kickstart 2019

 

Er du klar til at kickstarte 2019 og til et svedigt og krævende forløb, hvor din kondition, forbrænding og styrke bliver udfordret og sat på prøve ... og vi kommer friske og stærke ud på den anden side?

Her er et 8 ugers Boot Camp forløb - vi starter op lørdag den 12. januar kl. 9:30 med den populære Stationstræning og BokseFit som omdrejningspunkt og Asger som vores cosch og indpisker.

Boot Camp betyder at vi starter sammen og udvikler os sammen, så vær med fra start og vær ellers med så mange gange det er muligt.

Holdet er på plan hver uge - skiftevis onsdag og lørdag, så alle kan være med - og åbent for alle med PLUS og MAX medlemskab og kan også bookes for de 8 uger alene.

Book din plads direkte i webshoppen her og være klar til en sjov og anderledes start på 2019 - velkommen til Boot Camp, med fuld fokus i 8 uger.

Letsmove Fitness Boot Camp 002

 

Vi glæder os til at træne med dig ... Klar, Parat, Træn!


TEAM Letsmove

 

Fysioterapeut søges ...

Du er uddannet Fysioterapeut og brænder for at hjælpe kunder med forebyggelse, genoptræning og behandling, gerne igennem brug af en træningsmæssig tilgang til ydelsen. Vi søger hjælp til egentlig Fysioterapi og til Fysioterapeutisk Holdtræning, af henviste deltagere.

I Letsmove tilbyder vi en velindrettet Behandlerafdeling, det nyeste træningsudstyr og lækre Holdsale og du har adgang til et stort antal interne og eksterne kunder. Du kan byde ind med få eller mange ugentlige timer, som ansat eller på faktura, ligesom du også kan leje dig ind og på den måde have din egen forretning i Letsmove.

Letsmove Fysioterapi

Kunderne kan få tilskud igennem Sygeforsikringen Danmark til Fysioterapi i Letsmove, denne service afregner administrationen i Letsmove for kunderne.

Send din ansøgning til eller besøg os hvis du har spørgsmål eller forslag. Vi glæder os til at høre fra dig og til at byde dig velkommen - i få eller mange timer.


TEAM Letsmove

Kontakt os

Letsmove
Humlebæk Center 26

telefon49 200 330

Motion i Centrum - ganske enkelt...

Træningstider

Ugedag Træningstid
Mandage 06:00 - 22:00
Tirsdage 06:00 - 22:00
Onsdage 06:00 - 22:00
Torsdage 06:00 - 22:00
Fredage 06:00 - 22:00
Lørdage 06:00 - 22:00
Søndage 06:00 - 22:00
Helligdage 06:00 - 22:00


  Læs mere om åbningstider i receptionen