Bliv en del af TEAM Letsmove ...

Har du de rette kompetencer, er der rig mulighed for at blive en del af vores aktive og inspirerende hverdag, som er præget af frihed under ansvar og stor indflydelse på arbejdstider og holdtilbud.

Vi søger kompetente og engagerede medarbejdere og instruktører, som kan blive en del af vores team, og vi behandler alle ansøgninger seriøst og professionelt. Skriv til os på:  - og du hører snart fra os.

Lige nu søger vi:

Reception og service
Medlemsservice er et af nøgleordene i Letsmove og vi strækker os langt for at give nye medlemmer og eksisterende medlemmer en god og effektiv start og løbende service. Lad os høre fra dig; hvad kan du lide ved Fitness brancen, hvad drømmer du om på lang sigt og hvad kan du byde ind med af ugentlige timer?

Du er smilende og serviceminded og kan rådgive og vejlede vores mange medlemmer og vant til at bruge IT. Du sætter pris på ordentlige forhold og går ikke af vejen for let rengøring af serviceområdet, maskiner og holdsale efter behov og i de stille perioder.

Holdinstruktører
Alle former for sjov og effektiv motion, både indenfor Dans, Udholdenhed, Puls, Styrke og Afspænding.

Letsmove tilbyder ca. 45 ugentlige holdtimer, i alt fra mild Yoga til benhård Styrketræning, i et bredt program for begyndere og øvede, unge og ældre. Du bliver en del af et udviklende miljø og en lærende organisation, så lad os høre fra dig; hvad kan du byde ind med og har du nogle ideer til nye holdtyper og indhold?

Rengøring
Du er fleksibel og kan sørge for at holde træningsområder og omklædning rene og indbydende til et stort hold af glade og aktive medlemmer.

Du er muligvis alene eller I er et par der har opgaven sammen, eller du går i skole, passer dit studie, er pensionist, eller har andre jobs, hvor et par daglige timer i hverdagen og evetuelt en dag i weekenden kan passes ind. Du er selv med til at bestemme hvornår opgaverne kan og skal løses, som det passer bedst if. til dine øvrige gøremål og i det tidsrum opgaven bedst kan løses. Opgaven kan eventuelt deles imellem 2-3 venner eller veninder.

Vedligehold
Du er fiks på fingrene og kan vedligeholde hvad som helst. Der vil være faste opgaver som løbende skal løses og efter behov kan vi trække på dig til akutte opgaver.

Er du fra lokalområdet og brænder du for at gøre en forskel for kunderne, er der rig mulighed for at blive en del af vores hverdag. Lad os høre fra dig; måske har du lyst til at prøve et job i Fitnessbranchen? Har du erfaring fra lignende jobs og har du erfaring fra branchen?

Send din ansøgning til: , eller besøg os hvis du har spørgsmål eller forslag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vel mødt til TEAM Letsmove

Kontakt os

Letsmove
Humlebæk Center 26

telefon49 200 330

Motion i Centrum - ganske enkelt...

Træningstider

Ugedag Træningstid
Mandage 06:00 - 22:00
Tirsdage 06:00 - 22:00
Onsdage 06:00 - 22:00
Torsdage 06:00 - 22:00
Fredage 06:00 - 22:00
Lørdage 06:00 - 22:00
Søndage 06:00 - 22:00
Helligdage 06:00 - 22:00


  Læs mere om åbningstider i receptionen