Nyheder og tilbud

Her finder du de seneste nyheder - besøg os også på Facebook, hvor du finder 'her og nu' opslag og tilbud, samt daglige stemningsbilleder fra træningsområderne, events, mm. ligesom kommende arrangementer og begivenheder også er opslået her.

______________________________________________________________________________________

Vi søger hjælp til træningsområderne ...

Vi er kommet godt igang efter genåbningen og har travlt i alle træningsområderne. Har du de rette kompetencer, er der rig mulighed for at blive en del af TEAM Letsmove, som er præget af frihed under ansvar og med stor indflydelse på arbejdstider og indhold. Vi har en høj rengøringsstandard og overholder alle retningslinjer for et trygt og sikkert arbejdsmiljø.

Vi søger kompetente og engagerede medarbejdere og instruktører, som kan blive en del af vores aktive og inspirerende hverdag og vi behandler alle ansøgninger seriøst og professionelt. Skriv til os på:  - og du hører snart fra os.

Til snarest mulige start søger vi blandt andet Holdinstruktører, særligt indenfor:

  • Pilates (mat) - i Letsmove er Pilates meget populært med flere ugetlige timer i de faste holdplan. Du er uddannet Pilatesinstruktør og kan tilbyde 1 eller flere ugentlige timer eller du er en dygtig og rutineret deltager, som vi gerne hjælper med udannelse og certificering.
  • Pilates Reformer™ (bænk) - du er uddannet Reformer™ instruktør og kan tilbyde 1 eller flere ugentlige timer i den hastigt voksende holdplan. Letsmove er uddannelsesansvarlig i Danmark og tilbyder ligeledes at du kan blive certificeret Peak Pilates® Reformer™ instruktør, så er du en rutineret og serviceminded deltager, hjælper vi dig også gerne med uddannelse og certificering.
  • Spinning - i Letsmove kører vi på den nyeste indendørs cykel på markedet, med ægte watt måling og med den højeste nøjagtighed på måling af Watt, Puls, Distance, RPM og Kalorier og vi har et meget stort antal ugentlige deltagere. Vi er allerede 11 certificerede instruktører og har brug for yderligere hjælp til de mange ugentlige timer og events. Er du allerede rutineret og kan tilbyde 1 eller flere ugentlige timer, så hører vi gerne fra dig og er du en rutineret deltager, så hjælper vi dig gerne med uddannelse og opbygning af erfaring.
  • Zumba® - er populært i Letsmove, vi har pt. 4 faste ugetlige timer og har brug for hjælp til disse og til evt. udvidelse. Du er allerede uddannet Zumba® instruktør og trives med høj energi, et smil på læben og at skabe en god stemning sammen med deltagerne.

Derudover alle andre former for sjov og effektiv motion, både indenfor Dans, Udholdenhed, Puls, Styrke, Yoga og Afspænding. Letsmove tilbyder mere end 45 ugentlige holdtimer, i alt fra blid Yoga til benhård Styrketræning, i et bredt program for begyndere og øvede, unge og ældre. Du bliver en del af et udviklende miljø og en lærende organisation, så lad os høre fra dig, hvad kan du byde ind med og om du har nogle ideer til nye holdtyper og indhold.

Rengøring
Du er fleksibel og kan sørge for at holde træningsområder og omklædning rene og indbydende til det store hold af glade og aktive medlemmer hver dag.

Du er muligvis alene eller I er et par der har opgaven sammen, eller du går i skole, passer dit studie, er pensionist, eller har andre jobs, hvor et par daglige timer i hverdagen og evetuelt en dag i weekenden kan passes ind. Du er selv med til at bestemme hvornår opgaverne kan og skal løses, som det passer bedst if. til dine øvrige gøremål og i det tidsrum opgaven bedst kan løses. Opgaven kan eventuelt deles imellem 2-3 venner eller veninder.

Fysioterapeut
Du er uddannet Fysioterapeut og brænder for at hjælpe kunder med forebyggelse, genoptræning og behandling, gerne igennem brug af en træningsmæssig tilgang til ydelsen. Vi tilbyder et helt nyt og velindrettet Behandlerrum og et stort antal interne og eksterne kunder. Du kan byde ind med få eller mange ugentlige timer, ligesom du også kan leje dig ind og på den måde have din egen forretning i Letsmove. Mere her ...

Send din ansøgning til: , eller besøg os hvis du har spørgsmål eller forslag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vel mødt til TEAM Letsmove

Personlig Træner eller Fysioterapeut søges

Vi har travlt med vores populære 1:1 forløb og har brug for hjælp til personlig træning sammen med vores mange kunder. Du er uddannet Personlig Træner eller Fysioterapeut og brænder for at hjælpe kunder med at opnå deres mål, over kortere eller længere forløb. Det kan være fokus på og støtte til opbygning af styrke eller kondition, genoptræning efter skade, vægttab igennem træning, motivation, programlægning, fastholdelse og meget mere.

I Letsmove tilbyder vi en velindrettede og lækre holdsale og træningsområder, med det nyeste træningsudstyr og du har adgang til et stort antal interne og eksterne kunder. Du kan byde ind med få eller mange ugentlige timer, som ansat eller aflønnet via fakturering og vi er åbne for forslag til samarbejde.personlig træning

Send din ansøgning til eller besøg os hvis du har spørgsmål eller forslag.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at byde dig velkommen.

Vi søger en frisk Fysioterapeut

Du er uddannet Fysioterapeut og brænder for at hjælpe kunder med forebyggelse, genoptræning og behandling, gerne igennem brug af en træningsmæssig tilgang til ydelsen. Vi søger hjælp til Fysioterapi, Fysioterapeutisk Holdtræning, Personlig Træning, Genoptræning efter skader og til tilrettelæggelse af træning frem mod specifikke mål.

I Letsmove tilbyder vi en velindrettet Behandlerafdeling, det nyeste træningsudstyr og lækre træningsområder og Holdsale og du har adgang til et stort antal interne og eksterne kunder. Du kan byde ind med få eller mange ugentlige timer som deltidsansat, ligesom du også kan leje dig ind og på den måde have din egen forretning i Letsmove.

Letsmove Fysioterapi

Send din ansøgning til eller besøg os hvis du har spørgsmål eller forslag. Vi glæder os til at høre fra dig og til at byde dig velkommen - i få eller mange timer.

Medlem af Ældresagen - spar oprettelsen

Letsmove har indgået samarbejdet med Ældresagen i Nordsjælland, som bl.a. betyder at du som medlem af Ældresagen får gratis indmeldelse når du opretter dit nye Løbende eller Kontante medlemskab - du sparer kr. 299,-.

Vælg dit medlemskab i webshoppen og brug rabatkoden ÆLDRESAGEN, eller mød os i receptionen. Når du henter dit nye medlemskort i receptionen fremvises personligt og aktivt medlemskort til Ældresagen.

 

Ældresagen

Er du Senior, så se vores seneste artikel i bladet Seniorliv. God fornøjelse med dit nye medlemskab og velkommen til masser af god træning.

TEAM Letsmove

Kontakt os

Letsmove
Humlebæk Center 26

telefon49 200 330

Motion i Centrum - ganske enkelt...

Træningstider

Ugedag Cirkeltræning 24 - 7 - 365
Mandage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Tirsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Onsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Torsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Fredage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Lørdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Søndage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Helligdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00

Læs mere om åbningstider i receptionen