Nyheder – Læs seneste nyt fra Letsmove fitnesscenter Humlebæk

Her finder du de seneste nyheder - besøg os også på Facebook, hvor du finder 'her og nu' opslag og tilbud, samt daglige stemningsbilleder fra træningsområderne, events, mm. ligesom kommende arrangementer og begivenheder også er opslået her.

______________________________________________________________________________________

Nu også træning for 12-15 årige!

Sundhedsstyrelsen har ændret deres tidligere anbefalinger, så der fra myndighedernes side, nu OGSÅ anbefales Styrke- og Konditionstræning for yngre mennesker og samtidigt har vi netop skabt yderligere plads i 24/7 afdelingen og lige om lidt endnu mere eGYM træning og vejen er derfor banet for endeligt at kunne lancere det nye Junior medlemskab, for unge fra og med 12 år og indtil 15 år.

Junior medlemskabet har GRATIS INDMELDELSE og koster KUN kr. 299,- pr. måned og giver adgang til eGYM huset og til træning i 24/7 afdelingen, sammen med et voksent medlem

Børne Fitness 1  Juniortræning 6  Juniortræning 5

Vi har længe ønsket at kunne tilbyde denne mulighed og ønsker god træning til dig og Junior :-)

Mere om priser her ...

TEAM Letsmove

Vi har udvidet 24-7 afdelingen til dobbelt størrelse!

Vi har renoveret og ombygget lejemålet, ved siden af nuværende 24-7 afdeling og sammenlagt det med den eksisterende afdeling, så vi fremover tilbyder dobbelt så meget styrketræning!

Den nye 24-7 afdeling er smart opdelt i et stort dedikeret område til Styrketræning med plateloaded udstyr og et andet stort område til Konditions- og Fritræning i maskiner med vægtstak.

Udvidelsen, til dobbelt størrelse, betyder, at vi har løsnet den pt. lange venteliste af medlemmer som var skrevet op til indmeldelse.

Se skitse af den nye 24-7 afdeling her ...

På gensyn til meget mere plads til Styrke, Funktionel-, Konditions- og Fritræning!

TEAM Letsmove

Nye CARDIO maskiner overalt!

Velkommen til den højeste serie af nye CARDIOMASKINER i hovedbygningen!

  • Cross trainers
  • Accent trainers
  • Løbebånd
  • Motionscykler
  • Romaskiner

... og alle enheder med fuld integration til brug med personligt chiparmbånd og overførsel af træningsdata til din personlig profil !

Romaskine.pngLøbebånd  Crosstrainer  Konditionscykel  

God fornøjelse med det nye konditionstræningsudstyr!

TEAM Letsmove 

Mere eGYM er nu på plads ...

Der er travlt i eGYM træningen, der har været meget populær lige siden lanceringen!

For fremover at have flere valgmuligheder til din træning, har vi udvidet eGYM kapaciteten, med flere eGYM styrkemaskiner + en eGYM HUB.

De nye eGYM specialmaskiner er opstillet i Fritræningsområdet og vi opfordrer dig til fortsat at bruge den nuværende eGYM basiscirkel, til din grundtræning, og fremover at benytter de nye eGYM specialmaskiner, en gang imellem, eller hvis der f.eks. er lidt ventetid ved eGYM basiscirklen.

Maskinerne i eGYM basiscirklen er nøje udvalgt for at give dig effektiv helkropstræning af de 8 store muskelgrupper, mens de nye eGYM specialmaskiner giver dig specialtræning af ballemusklerne, de skrå mavemuskler, samt brystmuskler og skuldre, efter samme træningskoncept som på de nuværende eGYM basismaskiner.

eGYM HUB’en er, kort fortalt, en avanceret 3D scanner der, efter anlyse af højde, kropssammensætning, mm. og den samlede vægt, hjælper med korrekt indstilling af eGYM maskinerne, og giver samtidigt svar på progression indenfor styrke, fleksibilitet, kondition og en række andre sundhedsdata. HUB’en betjenes ved login med armbåndet, ligesom på maskinerne.

Se mere her ...

Letsmove eGYM logo

Udnyt mulighederne i eGYM træningen med tilvalg af eGYM+, både i basiscirklen og i specialmaskinerne
Har du brug for nye udfordringer, eller støtte i din træning til at opnå specifikke mål, så tal med os i receptionen om de muligheder som eGYM+ programmerne giver, her tilbydes du 3 nye træningsmetode Isokinetisk, Adaptiv og Explonic, som sammen med de 2 nuværende træningsmetoder Almindelig og Negativ, er avancerede værktøjer til at opnå personlige mål, f.eks. indenfor vægttab, muskelopbygning, genoptræning, immunforsvar, mm.

Der hænger en eGYM+ folder på væggen ved receptionen og du er også velkommen til at tage en snak med én af os om dine muligheder, og du kan også læse mere her …

På gensyn i eGYM basiscirklen, på eGYM specialmaskinerne og til eGYM+ træning
TEAM Letsmove

Kontakt os

Letsmove
Humlebæk Center 26

telefon49 200 330

Motion i Centrum - ganske enkelt...

Træningstider

Ugedag eGYM 24 - 7 - 365
Mandage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Tirsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Onsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Torsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Fredage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Lørdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Søndage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Helligdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00

Læs mere om åbningstider i receptionen