Nyheder – Læs seneste nyt fra Letsmove fitnesscenter Humlebæk

Her finder du de seneste nyheder - besøg os også på Facebook, hvor du finder 'her og nu' opslag og tilbud, samt daglige stemningsbilleder fra træningsområderne, events, mm. ligesom kommende arrangementer og begivenheder også er opslået her.

______________________________________________________________________________________

Mere plads, nye eGYM maskiner og ny indretning !

Cirkeltræning, som koncept, er både trænings- og tidseffektivt, vi får pulsen op og træner hele kroppen igennem på bare 30 minutter! Sådan har det været de sidste 12 år i Letsmove og vi kan nu glæde med nyheden, at succesen fortsætter, fremover på helt nye eGYM maskiner i Cirklen!

eGym Cirkeltræning konceptet

Vi har udskiftet tidligere Fitnessmaskiner til den nyeste standard indenfor Cirkeltræning, det hedder eGYM Cirkeltræning, der er super effektive maskiner baseret på den nyeste viden indenfor optimal træning:

Mere om den nye eGYM CIRKELTRÆNING by LETSMOVE ...

Samtidigt har vi bygget om i Hovedbygningen, skabt et nyt område til udstrækning og frie gulvøvelser, etableret mere fritræning, samt udvidet med en cafe med siddepladser og borde, og meget mere - glæd dig til at tage nyhedene i brug og til træning på det nyeste udstyr:

Mere om den nye indretning af HOVEDBYGNINGEN ...

På gensyn
TEAM Letsmove

Ballroom® Dans - med Parkinson, Demens og Alzheimers, mm.

Ballroom® Dans er for dig der er ramt af Parkinson, Demens, Alzheimer, Sclerose eller lignende - nye forløb både for par og singler:

Tirsdage kl. 11:30 – 12:30 + Onsdage kl. 11:30 - 12:30

Dans gør en stor forskel for dig der har Parkinson, Demens, Alzheimer, Sclerose eller lignende. Vores dansere som tidligere har været med får lettere ved hverdagens bevægelser, gangtempoet bliver øget, smilet bliver bredere og de sædvanlige trængsler glemmes for en stund. Det er ved hjælp af takten i musikken at vi kan finde tilbage til det gangtempo vi havde før Parkinson eller andre neurologiske udfordringer blev del af den nye hverdag.

Vi spiller god musik til træningen, dels for at kunne høre takten og ofte synger med på de gode melodier og sange – alt i alt har vi en dejlig fritime med glade dansere, skønne mennesker, god musik og går trætte hjem, fyldt med glæde og varme.

En almindelig træningstime består typisk af lidt opvarmning, hvor vi får gang i leddene og får armene over hovedet og lavet lidt balancetræning, dernæst træner vi de forskellige Ballroom® danse, vi laver marchtræning for at øve takt og få pulsen lidt op, danser på linje og sammen med vores partner, det hele afsluttes med lidt udstrækning og tak for i dag.

Parkinson Dans

Vores instruktører er uddannet af Parkinson foreningen og elsker at danse og undervise og glæder sig til at byde dig og andre nye deltagere velkommen. Dans giver en fantastisk energi, alle kan være med og der tages individuelle hensyn. Book plads i webshoppen, eller kontakt receptionen på telefon: 49 200 330 eller på mail: .

Vi glæder os til at danse og træne med dig
TEAM Letsmove

Velkommen til 2 nye Fysioterapeuter ...

I de 2 nyindrettede behandlerafdelinger byder vi velkommen til 2 særdeles kompetente Fysioterapeuter og til mulighed for behandling dag, eftermiddag og aften:

Velkommen til HOLST FYSIOTERAPI v/Mathias Holst og til PHYSIOLINE v/Line Piechnik

I Hovedbygningen har vi budt velkommen til Holst Fysioterapi og Mathias Holst, som tilbyder massage og fysioterapi, holdtræning, personlig træning, mm. og allerede er kommet godt i gang med sine aktiviteter OG får rigtigt gode tilbagemeldinger fra de klienter der indtil nu har været igennem klinikken. Mathias træffes pt. tirsdage og fredage eftermiddage, men andre tider kan også aftales. Se mere og book tider her, samt på Facebook siden 

I behandlerafdelingen bag 24/7 ig Holdtræningen har vi budt velkommen til Physioline og Line Piechnik, som tilbyder et særligt fysioterapeutisk fokus på ny-mødre og babyer, og derudover almindelig fysioterapi. Line træffes hverdage 8:30-14:30. Line tilbyder 30% rabat til aktive medlemmer af Letsmove. Se mere og book tider her, samt på Instagram siden

Med vores 2 nye fysioterapeuter og de særlige kompetencer som de hver især tilbyder, kan vi nu endelig tilbyde hele paletten af servicetilbud, lige fra vejning, kropsanalyse, kostvejledning, personlig træning, over massage og fysioterapi ... og endda på et meget højt fagligt niveau.

God fornøjelse i de 2 behandlerafdelinger og hos vores øvrige personlige trænere!
TEAM Letsmove

Holdinstruktører søges !

Vi har travlt i alle træningsområderne og vil derudover gerne udvide med endnu flere tilbud og service overfor vores mange flittige medlemmer, så har du de rette kompetencer, er der rig mulighed for at blive en del af vores instruktør TEAMs.

Alle stillinger er præget af frihed under ansvar og med stor indflydelse på arbejdstider og indhold. Vi har en høj hygiejne standard og tilbyder et rent, trygt og sikkert arbejdsmiljø med engagerede kolleger, der alle brænder for faget.

Vi søger kompetente og engagerede instruktører, som kan blive en del af vores aktive og inspirerende hverdag og vi behandler alle ansøgninger seriøst og professionelt. Skriv til os på: .

Til snarest mulige start søger vi blandt andet  Holdinstruktører, særligt indenfor:

  • Pilates Reformer™ (bænk) - du er uddannet Reformer™ instruktør og kan tilbyde 1 eller flere ugentlige timer i den hastigt voksende holdplan. Letsmove er uddannelsesansvarlig i Danmark og tilbyder ligeledes at du kan blive certificeret Peak Pilates® Reformer™ instruktør, så er du en rutineret og serviceminded deltager, hjælper vi dig også gerne med uddannelse og certificering
  • Pilates (måtte) - i Letsmove er Pilates meget populært, med flere ugetlige timer i den faste holdplan. Du er uddannet Pilatesinstruktør og kan tilbyde 1 eller flere ugentlige timer eller du er en dygtig og rutineret deltager, som vi gerne hjælper med udannelse og certificering
  • Yoga - i Letsmove har vi pt. 7 ugentlige timer med Yoga, lige fra den mere stille til den mere aktive Yoga, fordelt på 5 instruktører, og vi har brug for en udvidelse af teamet, til fremover at have 1 eller flere yderligere ugentlige timer og til at indgå i teamet, til hjælp ved fravær, mm.
  • Spinning - i Letsmove kører vi på den nyeste indendørs cykel på markedet, med ægte watt måling og med den højeste nøjagtighed på måling af Watt, Puls, Distance, RPM og Kalorier og vi har et meget stort antal ugentlige deltagere og mange ugentlige hold. Vi er allerede 11 certificerede instruktører og har brug for yderligere hjælp til de mange ugentlige timer og events. Er du rutineret og kan tilbyde 1 eller flere ugentlige timer, så hører vi gerne fra dig og er du en rutineret deltager, så hjælper vi dig gerne med uddannelse og opbygning af erfaring
  • Zumba® - er populært i Letsmove, vi har pt. 4 faste ugetlige timer og har brug for en udvidelse. Du er allerede uddannet Zumba® instruktør og trives med høj energi, et smil på læben og at skabe en god stemning sammen med deltagerne
  • Derudover alle andre former for sjov og effektiv Holdtræning, både indenfor Dans, Udholdenhed, Puls, Styrke og Afspænding.

Letsmove tilbyder mere end 50 ugentlige holdtimer, i alt fra blid Yoga til benhård Styrketræning, i et bredt program for begyndere og øvede, unge og ældre. Du bliver en del af et udviklende miljø og en lærende organisation, så lad os høre fra dig, hvad du kan byde ind med og om du har nogle ideer til nye holdtyper og indhold.

Send din ansøgning til: , eller besøg os hvis du har spørgsmål eller forslag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vel mødt til TEAM Letsmove

Kontakt os

Letsmove
Humlebæk Center 26

telefon49 200 330

Motion i Centrum - ganske enkelt...

Træningstider

Ugedag eGYM 24 - 7 - 365
Mandage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Tirsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Onsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Torsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Fredage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Lørdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Søndage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Helligdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00

Læs mere om åbningstider i receptionen