Nyheder og tilbud

Her finder du de seneste nyheder - besøg os også på Facebook, hvor du finder 'her og nu' opslag og tilbud, samt daglige stemningsbilleder fra træningsområderne, events, mm. ligesom kommende arrangementer og begivenheder også er opslået her.

______________________________________________________________________________________

SPAR 50% på medlemskab i STUDIO X

Efter 9 år i Letsmove er Majken flyttet delvist hjemmefra. Majken er ved at etablere eget dansestudie i Fredensborg, her samles holdene sammen fra de steder hun tidligere har undervist. Majken fortsætter i Letsmove med lidt færre hold og vi ønsker held og lykke med opstarten af det nye studie i Fredensborg.

Og i virkeligheden er det bare starten på et nyt samarbejde imellem Studio X, som Majkens nye studie hedder, og Letsmove

Som aktivt PLUS og MAX medlem i Letsmove, kan du nemlig oprette et løbende månedsmedlemskab i Studio X for kun kr. 179,- pr. måned, på samme vilkår som for alle andre medlemmer af Studio X og på den måde fortsætte den gode træning i Letsmove og samtidigt være med til den træning som Studio X tilbyder.

Alt du skal gøre er, at købe dit tillægsmedlemskab via webshoppen på Studio X og ved første træning i Studio X, fremvise dit Letsmove medlemskort, så får du gratis oprettelse og et løbende medlemskab med mere end 50% rabat – hver måned alle måneder fremover. Normalprisen i Studio X er kr. 359,- + gebyr, denne pris reduceres til 179,- pr. måned, når du samtidigt har et aktivt medlemskab i Letsmove. Studio X benytter ikke medlemskort og reception, så det vil i praksis være instruktøren ved første time, du skal henvende dig til.

Fortsat god træning, også i Studio X :-)
TEAM Letsmove

Træn GRATIS i hele Danmark

Nu kan du træne gratis i hele Danmark !

Letsmove er en del af et professionelt netværk af mellemstore Fitnesscentre i Danmark, her står vi sammen og udvikler nye træningstilbud, laver fælles indkøbsaftaler, uddannelser, mm ... og senest er vi gået sammen om at udvikle en løsning, så du kan træne gratis i mere end 25 centre i hele Danmark

Har du et aktivt medlemskab, så se her hvordan du gør ...

Fortsat god træning - også hos vores kolleger i Fitnessteamet i Danmark
TEAM Letsmove

HIP HOP for dig i 2. til og med 6. klasse

Velkommen til HIP HOP for begyndere og øvede - vi glæder os til at danse med dig :-)

Du går i 2. til og med 6. klasse og vi danser på lukkede hold hver mandag i den store Holdsal i Letsmove - i forløb af 8 uger for kun kr. 395,-.

Næste forløb starter mandag den 23. november, kl. 15:30 og kl. 16:30 (4 gange før jul og 4 gange efter nytår og altså ingen dans i uge 52 og 53):

  • Øvede mandage kl. 15:30 – for tidligere dansere
  • Begyndere mandage kl. 16:30 – for nye begyndere på nyt hold

Mød os i receptionen eller book din plads i webshoppen her ...

Sammen med SMILLA MONTELL, som er vores super dygtige instruktør, skal vi danse og have det sjovt og vi skal blive SUPER gode og har du og dine forældre lyst, så afslutter vi forløbet til januar med et danseshow, hvor dine venner og forældre er inviteret.

HIP HOP for 10 14 år

HIP HOP er en fællesbetegnelse for en lang række moderne dansestilarter, herunder blandt andet House, Old School, MTV. Derudover New School/LA style som er en friere form for dans i konstant udvikling, her bruger vi de grundlæggende trin fra ældre HIP HOP stilarter og kombinerer med nye. Derudover træner vi performance og samarbejde i grupper og parvis og der vil også være udfordringer for dansere, der gerne vil udvikle sig individuelt i sin dans.

Vores dygtige instruktør Smilla danser selv HIP HOP på elite- og konkurrence hold og deltager i en lang række konkurrencer, nationalt og internationalt. Smillas elite hold hører til blandt verdens bedste og danserne har i årernes løb vundet mange mesterskaber i både ind- og udland, også adskillige verdens- og europamesterskaber.

Vi glæder os til at se dig og danse med dig - velkommen til Letsmove
TEAM Letsmove

Gratis online træning for medlemmer

Som medlem af Letsmove har du eksklusivt adgang til træningsprogrammer udarbejdet af vores personlige trænere og til online videotræning med vores kendte og populære instruktører i hovedrollerne som dine vejledere. Du skal bruge en kode for at få adgang til indholdet, den har du fået tilsendt på mail. Har du mistet koden, kan du få en ny i receptionen eller ved at skrive til: .

De fleste øvelser og træningsserier kræver ikke noget udstyr. Ryd stuegulvet eller terrassen, eller tag et tæppe med i haven, i skoven eller på stranden og nyd de kortere og længere træningssessioner, der har hvert sit fokusområde og hvert sit mål. Også praktisk når du er på ferie eller på forretningsrejse.

Følg link til portal med træningsprogrammer og træningsvideoer, der hele tiden opdateres med mere materiale.

God fornøjelse og god træning
TEAM Letsmove

Kontakt os

Letsmove
Humlebæk Center 26

telefon49 200 330

Motion i Centrum - ganske enkelt...

Træningstider

Ugedag Cirkeltræning 24 - 7 - 365
Mandage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Tirsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Onsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Torsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Fredage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Lørdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Søndage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Helligdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00

Læs mere om åbningstider i receptionen