Nyheder og tilbud

Her finder du de seneste nyheder - besøg os også på Facebook, hvor du finder 'her og nu' opslag og tilbud, samt daglige stemningsbilleder fra træningsområderne, events, mm. ligesom kommende arrangementer og begivenheder også er opslået her.

______________________________________________________________________________________

Plejecentre lukket - fortsæt træningen i Letsmove

Din træning kan fortsættes i Letsmove, for den samme lave pris som du betaler i dag, på dit nedlukkede plejecenter ...

Har du også fået afbrudt din gode træningsrytme, fordi plejecentrene i Fredensborg kommune pt. er lukket ned? Så, kan du nu træne i Letsmove i stedet for. Vi har nemlig lavet aftale med Fredensborg kommune, så du kan fortsætte din træning i Letsmove, på de samme vilkår som du allerede kender, ligeså længe dit plejecenter/træningscenter er lukket ned.

Pt. er træning på Fredensborg kommunes plejecentre lukket ned og vi har tilbudt at tage over og tilbyde træning til dig og andre ældre i kommunen, som ikke kan komme til jeres normale træning på plejecenteret - endnu et eksempel på et stærkt samarbejde med Fredensborg kommune, hvor vi som private aktører kan tage over, når det offentlige pt. ikke har mulighed for at løse opgaven!

Vi har oprettet et specielt medlemskab til dig og andre ældre der ikke kan komme til det normale plejecenter, således der kan trænes løs i hele receptionens bemandingstid, for bare kr. 150,- om måneden = samme pris som der betales til træningen på plejecenteret og dermed at den gode træningsrytme kan bibeholdes.

I starten af januar er Letsmove nedlukket ligesom resten af Danmark og tilbuddet kan derfor pt. ikke benyttes under nedlukningen.

Book det specielle medlemskab her, eller besøg os i receptionen.

På gensyn til fortsættelse af din træning i Letsmove
TEAM Letsmove

Letsmove samarbejder eksklusivt med Studio X - SPAR 50%

Efter 9 år i Letsmove er Majken flyttet hjemmefra med nogle af hendes holdaktiviteter. Majken har etableret eget dansestudie i Fredensborg, her samles holdene sammen fra de steder hun tidligere har undervist. Majken fortsætter i Letsmove med lidt færre hold og vi ønsker held og lykke med opstarten af det nye studie i Fredensborg.

Og i virkeligheden er det bare starten på et eksklusivt samarbejde, hvor du som aktivt medlem kan spare 50% på et løbende medlemskab hos den samarbejdende partner:

Er du aktiv i LETSMOVE, så ser her:

Som aktivt PLUS og MAX medlem i Letsmove, kan du oprette et løbende månedsmedlemskab i STUDIO X for kun kr. 179,- pr. måned, på samme vilkår som for alle andre medlemmer af STUDIO X og på den måde fortsætte den gode træning i LETSMOVE og samtidigt være med til træningen i STUDIO X.

Alt du skal gøre er, at købe dit tillægsmedlemskab via webshoppen på Studio X og ved første træning i Studio X, fremvise dit Letsmove medlemskort, så får du gratis oprettelse og et løbende medlemskab med mere end 50% rabat – hver måned alle måneder fremover. Normalprisen reduceres med 50%, når du samtidigt har et aktivt medlemskab i Letsmove. Studio X benytter ikke medlemskort og reception, så det vil i praksis være instruktøren ved første time, du skal henvende dig til.

Er du aktiv i STUDIO X, så ser her:

Som aktivt medlem med et løbende månedsmedlemskab i STUDIO X, kan du oprette et løbende PLUS medlemskab i LETSMOVE for kun kr. 179,- pr. måned, på samme vilkår som for alle andre PLUS medlemmer i LETSMOVE og på den måde deltage i den gode træning i STUDIO X og samtidigt være med på alle Motionsholds- og Spinning Hold, samt deltage i den populære Cirkeltræning i rigtige Fitnessmaskiner og i den nye 24-7-365 Styrke- og Konditionsafdeling i LETSMOVE.

Alt du skal gøre, er at fremvise dit aktive STUDIO X medlemskab i receptionen i LETSMOVE , så får du gratis oprettelse og et løbende medlemskab med mere end 50% rabat – hver måned.

Fortsat god træning, både i Letsmove og i Studio X :-)
TEAM Letsmove

Træn GRATIS i hele Danmark

Nu kan du træne gratis i hele Danmark !

Letsmove er en del af et professionelt netværk af mellemstore Fitnesscentre i Danmark, her står vi sammen og udvikler nye træningstilbud, laver fælles indkøbsaftaler, uddannelser, mm ... og senest er vi gået sammen om at udvikle en løsning, så du kan træne gratis i mere end 25 centre i hele Danmark

Har du et aktivt medlemskab, så se her hvordan du gør ...

Fortsat god træning - også hos vores kolleger i Fitnessteamet i Danmark
TEAM Letsmove

HIP HOP for dig i 2. til og med 6. klasse

Velkommen til HIP HOP for begyndere og øvede - vi glæder os til at danse med dig :-)

Du går i 2. til og med 6. klasse og vi danser på lukkede hold hver mandag i den store Holdsal i Letsmove - i forløb af 8 uger for kun kr. 395,-.

Næste forløb starter når vi atter må åbne, mandage kl. 15:30 og kl. 16:30

  • Øvede mandage kl. 15:30 – for tidligere dansere
  • Begyndere mandage kl. 16:30 – for nye begyndere på nyt hold

Mød os i receptionen eller book din plads i webshoppen her ...

Sammen med SMILLA MONTELL, som er vores super dygtige instruktør, skal vi danse og have det sjovt og vi bliver SUPER gode :-)

HIP HOP for 10 14 år

HIP HOP er en fællesbetegnelse for en lang række moderne dansestilarter, herunder blandt andet House, Old School, MTV. Derudover New School/LA style som er en friere form for dans i konstant udvikling, her bruger vi de grundlæggende trin fra ældre HIP HOP stilarter og kombinerer med nye. Derudover træner vi performance og samarbejde i grupper og parvis og der vil også være udfordringer for dansere, der gerne vil udvikle sig individuelt i sin dans.

Vores dygtige instruktør Smilla danser selv HIP HOP på elite- og konkurrence hold og deltager i en lang række konkurrencer, nationalt og internationalt. Smillas elite hold hører til blandt verdens bedste og danserne har i årernes løb vundet mange mesterskaber i både ind- og udland, også adskillige verdens- og europamesterskaber.

Vi glæder os til at se dig og danse med dig - velkommen til Letsmove
TEAM Letsmove

Kontakt os

Letsmove
Humlebæk Center 26

telefon49 200 330

Motion i Centrum - ganske enkelt...

Træningstider

Ugedag Cirkeltræning 24 - 7 - 365
Mandage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Tirsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Onsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Torsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Fredage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Lørdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Søndage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Helligdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00

Læs mere om åbningstider i receptionen