Nyheder – Læs seneste nyt fra Letsmove fitnesscenter Humlebæk

Her finder du de seneste nyheder - besøg os også på Facebook, hvor du finder 'her og nu' opslag og tilbud, samt daglige stemningsbilleder fra træningsområderne, events, mm. ligesom kommende arrangementer og begivenheder også er opslået her.

______________________________________________________________________________________

Mere eGYM er nu på plads ...

Der er fortsat travlt i den nuværende eGYM basiscirkel, der har været populær lige siden lanceringen i slutningen af 2022!

For fremover at have flere valgmuligheder til din træning, har vi derfor udvidet eGYM kapaciteten, med flere eGYM styrkemaskiner + en eGYM HUB.

De nye eGYM specialmaskiner er opstillet i Fritræningsområdet og vi opfordrer dig til at fortsætte brugen af den nuværende eGYM basiscirkel, til din grundtræning, og fremover at benytter de nye eGYM specialmaskiner, en gang imellem, eller hvis der er lidt ventetid ved eGYM basiscirklen.

Maskinerne i basiscirklen er nøje udvalgt for at give dig effektiv helkropstræning af de 8 store muskelgrupper, mens de nye specialmaskiner giver dig specialtræning af ballemusklerne, de skrå mavemuskler, samt brystmuskler og skuldre, efter samme træningskoncept som på de nuværende eGYM basismaskiner.

eGYM HUB’en er, kort fortalt, en avanceret 3D scanner der, efter anlyse af højde, kropssammensætning, holdning, mm. og den samlede vægt, hjælper med korrekt indstilling af eGYM maskinerne, og giver samtidigt svar på progression indenfor styrke og fleksibilitet, bodyage og en række andre sundhedsdata. HUB’en betjenes ved login med armbåndet, ligesom på maskinerne.

Se mere her ...

Letsmove eGYM logo

Udnyt mulighederne i eGYM træningen med tilvalg af eGYM+, både i basiscirklen og i specialmaskinerne
Har du brug for nye udfordringer, eller støtte i din træning til at opnå specifikke mål, så tal med os i receptionen om de muligheder som eGYM+ programmerne giver, her tilbydes du 3 nye træningsmetode Isokinetisk, Adaptiv og Explonic, som sammen med de 2 nuværende træningsmetoder Almindelig og Negativ, er avancerede værktøjer til at opnå personlige mål, f.eks. indenfor vægttab, muskelopbygning, genoptræning, immunforsvar, mm.

Der hænger en eGYM+ folder på væggen ved receptionen og du er også velkommen til at tage en snak med én af os om dine muligheder, og du kan også læse mere her …

På gensyn i eGYM basiscirklen, på eGYM specialmaskinerne og til eGYM+ træning
TEAM Letsmove

Prøv os - det er gratis !

Velkommen til GRATIS PRØVETRÆNING !

Få en rundvisning, se dig omkring, få en snak med vores trænere, mød vores fysioterapeuter, prøv gratis Holdtræningen og prøv gratis eGYM og Styrketræningen, alt sammen for at finde ud af om Letsmove er dit nye træningscenter.

Letsmove byder velkommen med det største Holdprogram nogensinde, de fedeste cykler i Spinning Centeret, lækker indretning og nye bænke i Reformer™ Centeret, eksklusiv indretning og udstyr i 24/7 Styrkeafdelingen, dygtige Fysioterapeuter og ikke mindst det nyeste skud på stammen: den helt nye eGYM Cirkeltræning, som SKAL prøves, det fås ikke bedre!

Book gratis prøvetræning på telefon 49 200 330 eller ved at besøge os i receptionen, alternativt sende en mail til:  

Åbent Hus eGYM Cirkeltræning by LETSMOVE

Velkommen til GRATIS PRØVETRÆNING og velkommen til masser af god træning 🙂

TEAM Letsmove

Mere plads, nye eGYM maskiner og ny indretning !

Cirkeltræning, som koncept, er både trænings- og tidseffektivt, vi får pulsen op og træner hele kroppen igennem på bare 30 minutter! Sådan har det været de sidste 12 år i Letsmove og vi kan nu glæde med nyheden, at succesen fortsætter, fremover på helt nye eGYM maskiner i Cirklen!

eGym Cirkeltræning konceptet

Vi har udskiftet tidligere Fitnessmaskiner til den nyeste standard indenfor Cirkeltræning, det hedder eGYM Cirkeltræning, der er super effektive maskiner baseret på den nyeste viden indenfor optimal træning:

Mere om den nye eGYM CIRKELTRÆNING by LETSMOVE ...

Samtidigt har vi bygget om i Hovedbygningen, lavet et nyt område til udstrækning og frie gulvøvelser, etableret mere fritræning, samt udvidet med en større Cafe med god plads, lækker kaffe/te, masser af siddepladser og borde.

Mere om den nye indretning af HOVEDBYGNINGEN ...

På gensyn
TEAM Letsmove

Kontakt os

Letsmove
Humlebæk Center 26

telefon49 200 330

Motion i Centrum - ganske enkelt...

Træningstider

Ugedag eGYM 24 - 7 - 365
Mandage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Tirsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Onsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Torsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Fredage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Lørdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Søndage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Helligdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00

Læs mere om åbningstider i receptionen