Vi søger hjælp til træningsområderne ...

Vi har travlt i alle træningsområderne og vil gerne udvide med endnu flere tilbud og service overfor vores mange flittige medlemmer og har du de rette kompetencer, er der derfor rig mulighed for at blive en del af TEAM Letsmove. Alle vores stillinger er er præget af frihed under ansvar og med stor indflydelse på arbejdstider og indhold. Vi har en høj rengøringsstandard og overholder alle retningslinjer for et trygt og sikkert arbejdsmiljø.

Vi søger kompetente og engagerede medarbejdere og instruktører, som kan blive en del af vores aktive og inspirerende hverdag og vi behandler alle ansøgninger seriøst og professionelt. Skriv til os på:  - og du hører snart fra os.

Til snarest mulige start søger vi blandt andet FItnessinstruktører, Rengøring, Reception og Medlemsservice og Holdinstruktører, særligt indenfor:

  • Yoga - i Letsmove har vi pt. 7 ugentlige timer med Yoga, lige fra den mere stille til den mere aktive, fordelt på 5 instruktører, og vi har brug for en udvidelse af teamet, til fremover at have 1 eller flere ugentlige timer og til at indgå i teamet, som hjælp ved fravær, mm.
  • Pilates (måtte) - i Letsmove er Pilates meget populært med flere ugetlige timer i de faste holdplan. Du er uddannet Pilatesinstruktør og kan tilbyde 1 eller flere ugentlige timer eller du er en dygtig og rutineret deltager, som vi gerne hjælper med udannelse og certificering.
  • Pilates Reformer™ (bænk) - du er uddannet Reformer™ instruktør og kan tilbyde 1 eller flere ugentlige timer i den hastigt voksende holdplan. Letsmove er uddannelsesansvarlig i Danmark og tilbyder ligeledes at du kan blive certificeret Peak Pilates® Reformer™ instruktør, så er du en rutineret og serviceminded deltager, hjælper vi dig også gerne med uddannelse og certificering.
  • Spinning - i Letsmove kører vi på den nyeste indendørs cykel på markedet, med ægte watt måling og med den højeste nøjagtighed på måling af Watt, Puls, Distance, RPM og Kalorier og vi har et meget stort antal ugentlige deltagere. Vi er allerede 11 certificerede instruktører og har brug for yderligere hjælp til de mange ugentlige timer og events. Er du allerede rutineret og kan tilbyde 1 eller flere ugentlige timer, så hører vi gerne fra dig og er du en rutineret deltager, så hjælper vi dig gerne med uddannelse og opbygning af erfaring.
  • Zumba® - er populært i Letsmove, vi har pt. 4 faste ugetlige timer og har brug for hjælp til disse og til evt. udvidelse. Du er allerede uddannet Zumba® instruktør og trives med høj energi, et smil på læben og at skabe en god stemning sammen med deltagerne.

Derudover alle andre former for sjov og effektiv motion, både indenfor Dans, Udholdenhed, Puls, Styrke og Afspænding. Letsmove tilbyder mere end 45 ugentlige holdtimer, i alt fra blid Yoga til benhård Styrketræning, i et bredt program for begyndere og øvede, unge og ældre. Du bliver en del af et udviklende miljø og en lærende organisation, så lad os høre fra dig, hvad kan du byde ind med og om du har nogle ideer til nye holdtyper og indhold.

Rengøring
Du er fleksibel og kan sørge for at holde træningsområder og omklædning rene og indbydende til det store hold af glade og aktive medlemmer hver dag. Du er muligvis alene eller I er et par der har opgaven sammen, eller du går i skole, passer dit studie, er pensionist, eller har andre jobs, hvor et par daglige timer i hverdagen og evetuelt en dag i weekenden kan passes ind. Du er selv med til at bestemme hvornår opgaverne kan og skal løses, som det passer bedst if. til dine øvrige gøremål og i det tidsrum opgaven bedst kan løses. Opgaven kan eventuelt deles imellem 2-3 venner eller veninder.

Reception og Medlemsservice
Du er vant til at yde en høj service overfor kunder og medlemmer, i hverdagen i receptionen og i træningsområderne. Du er vant til brug af IT og muligvis uddannet Fitnessinstruktør, eller har anden relevant træningsbaggrund, eller er under uddannelse og har et par ugentlige timer, til at indgå i det faste vagtskema omkring receptionens åbningstimer.

Send din ansøgning til: , eller besøg os hvis du har spørgsmål eller forslag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vel mødt til TEAM Letsmove

Kontakt os

Letsmove
Humlebæk Center 26

telefon49 200 330

Motion i Centrum - ganske enkelt...

Træningstider

Ugedag Cirkeltræning 24 - 7 - 365
Mandage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Tirsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Onsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Torsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Fredage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Lørdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Søndage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Helligdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00

Læs mere om åbningstider i receptionen