Vi vokser og søger hjælp

Vi er kommet godt igang efter genåbningen og har travlt i alle træningsområderne. Har du de rette kompetencer, er der rig mulighed for at blive en del af TEAM Letsmove, som er præget af frihed under ansvar og med stor indflydelse på arbejdstider og indhold. Vi har en høj rengøringsstandard og overholder alle retningslinjer for et trygt og sikkert arbejdsmiljø.

Vi søger kompetente og engagerede medarbejdere og instruktører, som kan blive en del af vores aktive og inspirerende hverdag og vi behandler alle ansøgninger seriøst og professionelt. Skriv til os på:  - og du hører snart fra os.

Til snarest mulige start søger vi lige nu:

Holdinstruktører, særligt indenfor:

  • Pilates (mat) - i Letsmove er Pilates meget populært med flere ugetlige timer i de faste holdplan. Du er uddannet Pilatesinstruktør og kan tilbyde 1 eller flere ugentlige timer eller du er en dygtig og rutineret deltager, som vi gerne hjælper med udannelse og certificering.
  • Pilates Reformer™ (bænk) - du er uddannet Reformer™ instruktør og kan tilbyde 1 eller flere ugentlige timer i den hastigt voksende holdplan. Letsmove er uddannelsesansvarlig i Danmark og tilbyder ligeledes at du kan blive certificeret Peak Pilates® Reformer™ instruktør, så er du en rutineret og serviceminded deltager, hjælper vi dig også gerne med uddannelse og certificering.
  • Spinning - i Letsmove kører vi på den nyeste indendørs cykel på markedet, med ægte watt måling og med den højeste nøjagtighed på måling af Watt, Puls, Distance, RPM og Kalorier og vi har et meget stort antal ugentlige deltagere. Vi er allerede 11 certificerede instruktører og har brug for yderligere hjælp til de mange ugentlige timer og events. Er du allerede rutineret og kan tilbyde 1 eller flere ugentlige timer, så hører vi gerne fra dig og er du en rutineret deltager, så hjælper vi dig gerne med uddannelse og opbygning af erfaring.
  • Zumba® - er populært i Letsmove, vi har pt. 4 faste ugetlige timer og har brug for hjælp til disse og til evt. udvidelse. Du er allerede uddannet Zumba® instruktør og trives med høj energi, et smil på læben og at skabe en god stemning sammen med deltagerne.

Derudover alle andre former for sjov og effektiv motion, både indenfor Dans, Udholdenhed, Puls, Styrke, Yoga og Afspænding. Letsmove tilbyder mere end 45 ugentlige holdtimer, i alt fra blid Yoga til benhård Styrketræning, i et bredt program for begyndere og øvede, unge og ældre. Du bliver en del af et udviklende miljø og en lærende organisation, så lad os høre fra dig, hvad kan du byde ind med og om du har du nogle ideer til nye holdtyper og indhold.

Rengøring
Du er fleksibel og kan sørge for at holde træningsområder og omklædning rene og indbydende til det store hold af glade og aktive medlemmer hver dag.

Du er muligvis alene eller I er et par der har opgaven sammen, eller du går i skole, passer dit studie, er pensionist, eller har andre jobs, hvor et par daglige timer i hverdagen og evetuelt en dag i weekenden kan passes ind. Du er selv med til at bestemme hvornår opgaverne kan og skal løses, som det passer bedst if. til dine øvrige gøremål og i det tidsrum opgaven bedst kan løses. Opgaven kan eventuelt deles imellem 2-3 venner eller veninder.

Fysioterapeut
Du er uddannet Fysioterapeut og brænder for at hjælpe kunder med forebyggelse, genoptræning og behandling, gerne igennem brug af en træningsmæssig tilgang til ydelsen. Vi tilbyder et helt nyt og velindrettet Behandlerrum og et stort antal interne og eksterne kunder. Du kan byde ind med få eller mange ugentlige timer, ligesom du også kan leje dig ind og på den måde have din egen forretning i Letsmove. Mere her ...

Reception og service
Medlemsservice er et af nøgleordene i Letsmove og vi strækker os langt for at give eksisterende medlemmer en en høj servive og for at give nye medlemmer en god og effektiv start. Du er smilende og serviceminded og kan rådgive og vejlede vores mange medlemmer og er vant til at bruge IT. Du er gerne uddannet Fitnessinstruktør og du sætter pris på ordentlige forhold og går ikke af vejen for servicering i træningsområder og holdsale efter behov og i de stille perioder.


Send din ansøgning til: , eller besøg os hvis du har spørgsmål eller forslag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vel mødt til TEAM Letsmove

Kontakt os

Letsmove
Humlebæk Center 26

telefon49 200 330

Motion i Centrum - ganske enkelt...

Træningstider

Ugedag Cirkeltræning 24 - 7 - 365
Mandage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Tirsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Onsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Torsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Fredage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Lørdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Søndage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Helligdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00

Læs mere om åbningstider i receptionen