Holdtræning - professionel træning sammen med andre

Motionshold1

Holdtræning er alt den gode træning, sammen med andre deltagere og altid med en topmotiveret og professionel instruktør, til at lede holdet - fra lækre Motionshold, over udfordrende Spinning hold til den unikke Reformer™ træning!

Holdtræning er for dig der får mest ud af træningen, når instruktøren hjælper dig til korrekt udførelse af øvelserne og får dig til at yde lidt mere end når du træner for dig selv, når der er god musik til øvelserne og når du træner sammen med andre.

I Letsmoves tilbydes du et stort og varieret udvalg af Holdtræning og uanset dit udgangspunkt vil der altid være flere Hold der både passer og udfordrer dig, i et bredt udvalg indenfor Styrke-, Kondition-, Smidighed og Koordination.

Letsmove tilbyder det største Holdprogram nogensinde - og du tilbydes alt fra korte og milde Hold til længere og udfordrende Hold - fra den lækre Yoga og den unikke Reformer™ træning, over hele Spinning Programmet og til den benhårde Motionsboksning.

Se mere om de mange Motionshold, Spinning og Reformer™ Hold herunder, ligesom du altid kan få en gratis prøvetræning på de Hold du har lyst at afprøve.