Spinning® - den ultimative konditionstræning

Spinning velkommen

Velkommen til Spinning® Programmet i Letsmove

Her finder du en lang række sjove og effektive hold der udfordrer din kondition, styrke og teknik og alle hold er sammensat så du altid vil blive støttet i din udvikling.

Letsmove er officielt Spinning® Uddannelsescenter i Danmark og fordelt på ugens forskellige hold, møder du 12 certificerede Spinning® instruktører som alle er topmotiverede og brænder for at give dig en effektiv og sikker træning.

Alle kan deltage og du behøver ikke være i form inden du begynder at dyrke Spinning®. Efter de første timer i Spinning® Centeret ved du at Spinning® er:

  • en helt fantastisk måde at komme i form på, eller til at fastholde og forbedre den allerede gode form
  • effektiv konditionstræning og fedtforbrænding på stationære cykler, ledet af en inspirerende instruktør, som fører dig sikkert igennem timen
  • rigtig god træning og et godt sted at starte, idet knogler, sener og ledbånd ikke belastes på samme måde som ved at gang eller løb
  • en sjov time med sved på panden og pulsen oppe, hvor der arbejdes med forskellige hastigheder og vægtbelastning på cyklen, og hvor der tages individuelle hensyn, alt sammen ved brug af inspirerende musik

Officielt Spinning® Center i Danmark

I Letsmove kører du på den originale Spinning® Blade cykel, der er kendetegnet ved at have en lang række fleksible indstillingsmuligheder, der kan tilpasses alle.

Spinning® cyklen er, som den eneste indendørs cykel, designet med vinkler som en udendørs cykel, ligesom den er udstyret med kædetræk for at give dig en robust og særdeles god kontakt og en køreoplevelse svarende til at sidde på en udendørs cykel. Netop derfor er mange deltagere, der kører på udendørs racer- og mountainbike cykler, glade for at træne på de indendørs Spinning® Blade cykler i Letsmove.

Letsmove har repræsenteret Spinning® Programmet i Danmark siden 2010 og har derigennem ansvaret for Spinning® brandet i Danmark, herunder ansvaret for uddannelsen af egne og alle landets øvrige Spinning® instruktører, samt beskyttelse af det unikke Spinning® brand og registrede varemærke.

Letsmove er glade og stolte over det kvalitetsstempel som Mad Dogg Athletics derigennem giver os, som samtidigt er din garanti for altid proffesionel undervisning.

Spinning® Holdene

Letsmove tilbyder et varieret Spinning® program med over 15 ugentlige hold på flere forskellige niveauer.

Få en god start og indled din træning i Spinning® Centeret med en inspirerende time på Spinning® Intro - det er holdet for nye deltagere hvor vi indstiller cyklen helt unikt til dig og dine mål, så du får mest muligt ud af træningen og vil minimere riskoen for skader. Det er også her vi kører de første serier sammen og efterhånden får bygget konditionen op og bliver fortrolige med den effektive træning på et Spinning® Hold.

Til alle Hold medbringes et lille holdklæde til at tørrre sveden af panden og en plastflaske, som du kan fylde med koldt vand. Sveder du meget, så medbring også gerne et brugt håndklæde til at lægge under cyklen.

Du øger sikkerheden og får mest ud af træningen ved at bruge en rigtig Spinning® sko. Du kan købe og leje sko i receptionen eller medbringe dine egne. Alle cykler er forberedt med 2 forskellige låsesystemer og du kan bruge sko med både SPD® og LOOK® Delta (de røde) klamper. Alternativt, kan du bruge en stiv gummisko med fast sål, i de forudmonterede clips, blot giv besked til instruktøren før timen.

Se mere om de enkelte Spinning® Hold herunder, besøg os i receptionen eller i Spinning® Centeret før eller efter en time. Har du lyst at prøve inden du bestemmer dig, så book en gratis prøvetræning på de Hold der frister dig - velkommen til masser af god træning i Spinning® Centeret.

Kontakt os

Letsmove
Humlebæk Center 26

telefon49 200 330

Motion i Centrum - ganske enkelt...

Træningstider

Ugedag Cirkeltræning 24 - 7 - 365
Mandage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Tirsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Onsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Torsdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Fredage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Lørdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Søndage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00
Helligdage 06:00 - 22:00 00:00 - 24:00

Læs mere om åbningstider i receptionen